Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Πρωτοχρονιά στο Άμστερνταμ

Το ταξιδιωτικό γραφείο "Your Way Travel" οργανώνει ένα ταξίδι την Πρωτοχρονιά στο Άμστερνταμ. Το ταξίδι περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια μετ΄επιστροφής για Άμστερνταμ, μεταφορές από/προς αεροδρόμιο εξωτερικού, διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο MOVENPICK 4*, πρωινό καθημερινά κατά την παραμονή μας στα ξενοδοχεία, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα, έμπειρο αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας, φ.π.α, ασφαλιστική κάλυψη αστικής/επαγγελματικής ευθύνης, ΔΩΡΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΜΣΤΕΛ.
Δεν περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων, είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους , θεάματα γενικά όπου απαιτείται, ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Ημέρα 1: ΑΘΗΝΑ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ
Συγκέντρωση το πρωί στο αεροδρόμιο και πτήση για το νεανικό και χαρούμενο Άμστερνταμ, μια πόλη φιλελεύθερη, απρόοπτη και αντισυμβατική. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το ίδιο κιόλας απόγευμα μπορείτε να κάνετε προαιρετικά μια βόλτα με το πλοιάριο στα γραφικά κανάλια του ποταμού Άμστελ και το βράδυ για μια βόλτα στα μπαρ ή να δείτε ένα διεθνές σώου πρόγραμμα. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 2: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ (Ξενάγηση ΜΑΡΚΕΝ & ΒΟΛΕΝΤΑΜ)
Πρόγευμα και αρχίζουμε ξενάγηση στην πλωτή αυτή πολιτεία με τα αμέτρητα κανάλια. Θα δούμε το Εθνικό Μουσείο που συγκεντρώνει έργα των μεγαλύτερων Φλαμανδών Ζωγράφων, το Βασιλικό Ανάκτορο, το σπίτι του Ρέμπραντ, το Νομισματοκοπείο, το Μέγαρο των Σιδηροδρόμων, την φημισμένη πλατεία Νταμ, το λιμάνι και μυρίστε τον εξωτικό αέρα που έφερναν τα καράβια της θαλασσοκράτειρας του 16ου αιώνα. Στην συνέχεια θα πραγματοποιήσουμε περιήγηση στα Ψαροχώρια Φόλενταμ και Μάρκεν, που διατηρούν μέχρι σήμερα την παράδοση τους πράγμα που καταλαβαίνει ο επισκέπτης από τις τοπικές ενδυμασίες των κατοίκων. Στην συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Άμστερνταμ. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 3: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ
Πρόγευμα και η μέρα σας ελεύθερη να την εκμεταλλευτείτε όπως εσείς νομίζετε καλύτερα. Μπορείτε να επισκεφθείτε το εκπληκτικό Ζωολογικό Κήπο, το Τροπικό Μουσείο, το μουσείο Βαν Γκογκ, το Ράικμουσέουμ με έργα Ρέμπραντ και άλλων Ολλανδών ζωγράφων καθώς και τις σύγχρονες γκαλερί. Ή απλώς να περιπλανηθείτε στους γραφικούς δρόμους και τα στενά της ζωηρής πόλης. Στην συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 4: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΧΑΓΗ – ΝΤΕΛΦΤ – ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ
Πρόγευμα και στην συνέχεια θα επισκεφθούμε την πόλη των λουλουδιών και διοικητική πρωτεύουσα της χώρας, τη Χάγη, με το κοινοβούλιο και το πασίγνωστο διεθνές Δικαστήριο. Συνεχίζουμε με την Ντελφτ, παλιά πόλη όπου βρίσκονται οι τάφοι της Βασιλικής οικογένειας και ο Πύργος Euromast ο οποίος είναι ο ψηλότερος μετά τον Πύργο του Άιφελ. Τέλος επίσκεψη στο Ρότερνταμ, ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια στο κόσμο με θαυμάσιες γέφυρες και σπίτια κύβους. Το απόγευμα επιστροφή στο Άμστερνταμ. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 5: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ
Πρόγευμα. Χρόνος ελεύθερος και στην συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής.

Το ταξίδι έχει διάρκεια 5 ημέρες και θα είναι διαθέσιμο έως 30 Δεκεμβρίου.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου