Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Πρωτοχρονιά στο Βερολίνο

Το ταξιδιωτικό γραφείο "Your Way Travel" οργανώνει ένα ταξίδι τα Χριστούγεννα και τα Θεοφάνεια στο Βερολίνο. Το ταξίδι περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Βερολίνο ή Δρέσδη- Αθήνα, μεταφορά από και προς το αεροδρόμια του εξωτερικού, 4 διανυκτερεύσεις στο Βερολίνο σε ξενοδοχείο της επιλογής σας με πρωινό, μισής ημέρας ξενάγηση του Βερολίνου με Ελληνόφωνο ξεναγό, μισής ημέρας εκδρομή στο Πότσνταμ με ελληνόφωνο ξεναγό, ξενάγηση στην Δρέσδη με Ελληνόφωνο ξεναγό, χάρτες – ενημερωτικά έντυπα, συνοδός – αρχηγός του γραφείου μας, ταξιδιωτική ασφάλεια, Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, φόροι αεροδρομίων Ελλάδας και Γερμανίας, ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα καθώς και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.

Ημέρα 1: ΑΘΗΝΑ - ΒΕΡΟΛΙΝΟ (ξενάγηση πόλης)
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Βερολίνο. Άφιξη , επιβίβαση στο πούλμαν και ξενάγηση της πόλης , όπου θα δούμε την Πύλη του Βρανδεμβούργου, το Ράιχσταγκ (Βουλή) με το γυάλινο θόλο, το χρυσό άγαλμα της Νίκης, τη βομβαρδισμένη εκκλησία του Γουλιέλμου, το Δημαρχείο, την Όπερα και τα υπολείμματα του τείχους . Τέλος, θα καταλήξουμε στο Νησί των Μουσείων για να επισκεφτούμε το Μουσείο της Περγάμου με τις σημαντικές ελληνικές και άλλες αρχαιότητες. μετάβαση και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 2: ΒΕΡΟΛΙΝΟ (ελεύθερη ημέρα)
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας . Ημέρα ελεύθερη στην διάθεσή σας για επισκέψεις σε μουσεία, γκαλερί, τον περίφημο ζωολογικό κήπο της πόλης ή για περίπατο σε μία από τις κεντρικές λεωφόρους (Κουρφύρστενταμ Φρίντριχστρασε) με τα μεγάλα πολυκαταστήματα. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 3: ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ΠΟΤΣΝΤΑΜ
Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την εκδρομή στην περιοχή του Πότσνταμ με τα τεράστια δάση και τις λίμνες. Περιήγηση στο πάρκο Σάν Σουσί με τα θρυλικά ανάκτορα της εποχής του Φρειδερίκου του Μέγα. Επιστροφή στο Βερολίνο το μεσημέρι, χρόνος ελεύθερος, ευκαιρία για μία βόλτα στη γραφική συνοικία του Νικολάιφιρτελ ή επίσκεψη στον Πύργο της Τηλεόρασης. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 4: ΒΕΡΟΛΙΝΟ (ελεύθερη ημέρα)
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Ημέρα ελεύθερη στη διάθεσή σας για να ολοκληρώσετε τις επισκέψεις σας και τα ψώνια σας στην καταπληκτική αγορά του Βερολίνου. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 5: ΒΕΡΟΛΙΝΟ ή ΔΡΕΣΔΗ - ΑΘΗΝΑ
Mετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την Δρέσδη, πρωτεύουσα της Σαξονίας, την πανέμορφη «Φλωρεντία του βορά», χτισμένη στις όχθες του ποταμού Έλβα. Στην ξενάγηση του ιστορικού κέντρου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το Τσβίνγκερ, την περίφημη όπερα του Ζέμπερ, την ακαδημία καλών τεχνών, τμήματα των βασιλικών ανακτόρων και την αποπερατωμένη πλέον εκκλησία Φράουενκίρχε. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα και φυσικά για επίσκεψη σε μία από τις σημαντικότερες πινακοθήκες του κόσμου, την «Πινακοθήκη των Παλιών Δασκάλων». Στην συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα.

Η εκδρομή στο Βερολίνο την Πρωτοχρονιά έχει διάρκει 5 ημέρες και θα είναι διαθέσιμη έως 29 Δεκεμβρίου 2009.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου