Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Χριστούγεννα στο Παρίσι - Πρωτοχρονιά στο Παρίσι

Το ταξιδιωτικό γραφείο "Your Way Travel" οργανώνει ένα ταξίδι τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στο Παρίσι. Η εκδρομή περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή, μεταφορές από και προς αεροδρόμια εξωτερικού, μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας, διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4*, πρωινό καθημερινά, πανοραμική ξενάγηση Παρισιού, επίσκεψη στις Βερσαλλίες, ξενάγηση στο μουσείο του Λούβρου, εκδρομή στη Disneyland, εμπειρο αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας, ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης.
Δεν περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίων, ποτά, γεύματα, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, είσοδοι σε μουσεία, ιστορικούς – αρχαιολογικούς χώρους, παλάτια, θεματικά πάρκα και γενικά όπου απαιτείται.

Ημέρα 1: ΠΑΡΙΣΙ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ)
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το κοσμοπολίτικο Παρίσι. Μετά από ολιγόωρη πτήση, άφιξη στην πόλη του φωτός. Με την άφιξη, θα αρχίσουμε την ξενάγηση στην πόλη. Ακολουθώντας τη χρονολογική και καλλιτεχνική εξέλιξη του Παρισιού, θα δούμε το νησάκι Λα Σιτέ, την γέφυρα Πον Νεφ, την Ακαδημία, την Σχολή Καλών Τεχνών, το Δικαστικό Μέγαρο, την Παναγία των Παρισίων, την πλατεία και το θέατρο Σατελέ, το Συντριβάνι του Φοίνικα, τις φημισμένες πυραμίδες του Λούβρο, την αψίδα του Θριάμβου, την λεωφόρο των Ηλύσιων Πεδίων το μνημείο των απομάχων, τον τάφο του Ναπολέοντα, την γέφυρα του Αλεξάνδρου του 3ου, την Εκκλησία της Μαρίας της Μαγδαληνής και την Όπερα. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 2: ΠΑΡΙΣΙ – ΛΟΥΒΡΟ – ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ
Πρόγευμα και η σημερινή μέρα θα μας φέρει στο ανάκτορο μουσείο του Λούβρο, όπου στη ξενάγηση μας θα θαυμάσουμε παγκόσμια αριστουργήματα τέχνης όπως η Τζοκόντα, η Αφροδίτη της Μήλου, η Νίκη της Σαμοθράκης κ.α. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τα ανάκτορα των Βερσαλλιών. Η επίσκεψη στο παλάτι, στα βασιλικά διαμερίσματα και στην αίθουσα των κατόπτρων θα μας δώσει την εικόνα της απερίγραπτης χλιδής και της παντοδυναμίας του Βασιλιά Ηλίου και των άλλων Λουδοβίκων. Το απόγευμα σας προτείνουμε να κάνετε προαιρετική κρουαζιέρα στον Σηκουάνα με τα περίφημα Μπατώ για να απολαύσετε την μεγαλοπρέπεια του Παρισιού. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 3: ΠΑΡΙΣΙ – DISNEYLAND
Πρόγευμα και η μέρα σας αφιερωμένη στο υπέροχο Βασίλειο του Disney. Επισκεφθείτε τον Πύργο της Ωραίας Κοιμωμένης, ταξιδέψτε στην χώρα του Πήτερ Παν και του Πινόκιο, ζήστε την περιπέτεια στην Άγρια Δύση, στο Βουνό των Κεραυνών και περπατήστε στα βήματα του Ιντιάνα Τζόουνς. Το απόγευμα επιστροφή στο Παρίσι. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 4: ΠΑΡΙΣΙ (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ)
Πρωινό και ημέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το μουσείο μοντέρνας Τέχνης, γευθείτε ντόπιες σπεσιαλιτέ στο Καρτιέ Λατέν, απολαύστε τον καφέ σας στα γραφικά καφέ του Σαν Ζερμέ, ανεβείτε στον Πύργο του Άιφελ και απολαύστε την πόλη του Φωτός από ψηλά. Οι επιλογές είναι ατελείωτες. Για το βράδυ σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα σε κάποιο από τα πολύ γνωστά καμπαρέ του Παρισιού. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 5: ΠΑΡΙΣΙ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος μέχρι την ώρα που θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας.

Το ταξίδι στο Παρίσι τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά έχει διάρκεια 5 ημέρες και θα είναι διαθέσιμο έως 2 Ιανουαρίου 2010!

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου