Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Με τον Παναθηναϊκό στην Βαρκελώνη, Final 4


Το ταξιδιωτικό γραφείο Your Way Travel οργανώνει ένα ταξίδι στην Βαρκελώνη για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι τον Παναθηναϊκο στο Final 4.
Το ταξίδι περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Βαρκελώνη - Αθήνα, μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας, διαμονή σε ξενοδοχείο 4* ανάλογα της επιλογής σας, πρωινό μπουφέ, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής, μεταφορές από και προς το γήπεδο, έμπειρο Αρχηγό - Συνοδό του γραφείου μας, Φ.Π.Α,
ασφαλιστική κάλυψη αστικής/ επαγγελματικής ευθύνης
Δεν περιλαμβάνει: φόροι αεροδρομίων 115 ευρώ, είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους , θεάματα και γενικά όπου απαιτείται, ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Ημέρα 1η: ΑΘΗΝΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ) – ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΓΩΝΩΝ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ε. Βενιζέλος και πτήση για την πρωτεύουσα της Καταλονίας, τη Βαρκελώνη. Άφιξη και ξεκινάμε την ξενάγηση μας ξεκινώντας από τον λόφο Μοντζουίκ, όπου θα απολαύσουμε την πανοραμική θέα της πόλης και του λιμανιού. Συνεχίζουμε προς το Ολυμπιακό χωριό & το Ολυμπιακό στάδιο όπου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες το 1992. Επόμενος σταθμός το Πάρκο Γκουέλ τον καμβά της δημιουργίας του διάσημου Γκαουντί, το αξιόλογο έργο του Gaudi την Σαγράδα Φαμίλια (Άγια Οικογένεια), και θα καταλήξουμε στη Γότθικη συνοικία, όπου θα έχετε χρόνο να κάνετε τη βόλτα σας. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Στην συνέχεια μεταφορά στο γήπεδο για την παρακολούθηση του αγώνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 2η: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ (ΔΕΥΤΕΡΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ)
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Σήμερα θα μας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα την πόλη της Βαρκελώνης . Ξεκινάμε με το Ισπανικό χωρίο με τα γραφικά σοκάκια, που δημιουργήθηκε για την Διεθνή Έκθεση του 1929. Στο Ισπανικό χωριό θα θαυμάσουμε όλες τις γειτονιές των Ισπανικών πόλεων μαζεμένες. Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το εργαστήρι φυσητών γυαλιώv. Θα έχετε χρόνο στη διάθεσή σας για φαγητό ή καφέ και να ψωνίσετε διάφορα σουβενίρ. Εν συνεχεία θα μεταφερθούμε στο Parc de la Ciutadella, το πιο κεντρικό πάρκο της Βαρκελώνης, που περιλαμβάνει ζωολογικό κήπο, μια λίμνη & πολλά μουσεία. Στη συνέχεια θα δούμε την Barceloneta, την παλιά παραλία της Βαρκελώνης. Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 3η: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΓΩΝΑ - ΑΘΗΝΑ
Πρωινό και χρόνος ελεύθερος μέχρι την ώρα που θα μεταφερθούμε στο γήπεδο για την παρακολούθηση του αγώνα. Στην συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο απ’ όπου ακολουθεί η πτήση επιστροφής

Δείτε τιμές και αναχωρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου