Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη την 28η Οκτωβρίου


Το ταξιδιωτικό γραφείο Your Way Travel οργανώνει μια εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη την 28η Οκτωβρίου. Η εκδρομή περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Κωνσταντινούπολη - Αθήνα, μεταφορές απο και πρός το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης,
3 ή 4 διανυκτερεύσεις στην Κωνσταντινούπολη σε ξενοδοχείο της επιλογής σας στο κέντρο του Ταξίμ με πρωινό μπουφέ, 1 γεύμα σε τοπικό εστιατόριο στα Πριγκηπόνησα, 1 γεύμα στο φημισμένο εστιατόριο Gelik (σπίτι της Λωξάνδρας), ξενάγησεις – περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα, τοπικός ελληνόφωνος ξεναγός, εμπειρος αρχηγός – Συνοδό του γραφείου μας, χάρτες – ενημερωτικά έντυπα, ταξιδιωτική ασφάλεια, φ.π.α.
Δεν περιλαμβάνονται ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα καθώς και οτι αναφέρεται ως προαιρετικό,

εισόδους σε Μουσεία και γενικά επισκεπτόμενους χώρους, φόροι αεροδρομίων Ελλάδας και Τουρκίας.

Ημερήσιο πρόγραμμα για την Κωνσταντινούπολη

Ημέρα 1: ΑΘΗΝΑ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την Κωνσταντινούπολη. Άφιξη στην «ΠΟΛΗ» και παραλαβή από τον αντιπρόσωπο του γραφείου μας. Επιβίβαση στο πούλμαν και μεταφορά στο κέντρο της πόλης για την ξενάγηση μας, όπου θα δούμε το Οικουμενικό Πατριαρχείο, την εκκλησία της Ζωοδόχου πηγής Μπαλουκλί, την Παναγία των Βλαχερνών και τέλος την Μονή της Χώρας με τα υπέροχα ψηφιδωτά. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 2: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΑΓΙΑΣΟΦΙΑ - ΤΟΠ ΚΑΠΙ
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Σήμερα θα δούμε την εκκλησία – μουσείο της Αγίας Σοφίας όπου επί Βυζαντινής εποχής θεωρείτο το μεγαλύτερο και ιερότερο κτίριο της πόλης, το Μπλέ Τζαμί θα συνεχίσουμε στην αυτοκρατορική δεξαμενή (κιστέρνα) του Ιουστινιανού με τις 336 κολώνες, τον Ιππόδρομο και τέλος θα ξεναγηθούμε στο Παλάτι Τοπ Καπί. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε την σκεπαστή αγορά Καπαλί Τσαρσί Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ σας προτείνουμε να διασκεδάσετε σε ένα παραδοσιακό εστιατόριο με τοπικούς μεζέδες και χορό της κοιλιάς. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 3: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΙΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Στην συνέχεια μετάβαση στα Πριγκηπονήσια με καραβάκι της γραμμής. Τα Πριγκιπονήσια αποτελούνται από 4 νησιά και 2 βραχονησίδες. Χρησίμευαν ως τόπος αναψυχής ή φυλάκισης των Βυζαντινών πριγκίπων. Πρώτος σταθμός μας, η Χάλκη όπου θα επισκεφτούμε την περίφημη Θεολογική σχολή και θα συνεχίσουμε για την Πρίγκηπο – το μεγαλύτερο νησί όπου θα έχουμε γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη αργά το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 4: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ – ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το φημισμένο παλάτι Ντολμά Μπαχτσέ που χτίστηκε τον 19ο αιώνα. Επίσης θα επισκεφτούμε την Αιγυπτιακή αγορά. Γεύμα το μεσημέρι στο φημισμένο εστιατόριο Gelik, (σπίτι της Λωξάνδρας). Προαιρετικά σας προτείνουμε Κρουαζιέρα στον Βόσπορο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση

Ημέρα 5: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Ημέρα ελεύθερη στην διάθεσή σας. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής για την Αθήνα.

Δείτε αναχωρήσεις και τιμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου