Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Εκδρομή στην Πράγα, 28η Οκτωβρίου


Το ταξιδιωτικό γραφείο Bmi Travel οργανώνει μια εκδρομή στην Πράγα την 28η Οκτωβρίου. Η εκδρομή περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια μετ' επιστροφής, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο, 3 Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας, πρωινό σε μπουφέ καθημερινά
3 Γεύματα, ξενάγηση Παλιάς και Μικρής Πόλης, ξενάγηση Καστρούπολη, ολοήμερη εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ, ελληνόφωνος Ξεναγός - Συνοδός του γραφείου μας, ασφάλεια αστικής - επαγγελματικής ευθύνης.
Δεν περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίων 115 €, είσοδοι σε μουσεία & επισκεπτόμενους χώρους, ποτά & αναψυκτικά κατά την διάρκεια των γευμάτων, ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Ημερήσιο πρόγραμμα για την Πράγα

Ημέρα 1: ΑΘΗΝΑ – ΠΡΑΓΑ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος , επιβίβαση και αναχώρηση για την Πράγα. Άφιξη στην Χρυσή Πόλη, συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας, επιβίβαση στο λεωφορείο και μεταφορά στο κέντρο της πόλης από όπου θα ξεκινήσει και η ξενάγηση μας . Θα δούμε το μικρό μέρος, την εκκλησία του Αγ. Νικολάου, θα περπατήσουμε στην αγαλματοστόλιστη Γέφυρα του Καρόλου η οποία ενώνει το μικρό μέρος με την παλιά πόλη, θα δούμε το διάσημο αστρονομικό ρολόι, το παλιό δημαρχείο και την πλατεία της παλιάς πόλης . Μετά την ξενάγηση θα έχουμε γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση, διανυκτέρευση.

Ημέρα 2: ΠΡΑΓΑ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΚΑΣΤΡΟΥ
Μετά το πρωινό , αναχώρηση από το ξενοδοχείο και μεταφορά στο κάστρο της Πράγας για την ξενάγηση του κάστρου. Θα δούμε τον ναό του Αγ. Βίτου,το χρυσό σοκάκι ή αλλιώς τον δρόμο των αλχημιστών, το περίφημο Λορέττο, το μοναστήρι του Στράχοβ και την Βασιλική του Αγ. Γεωργίου . Μετά την ξενάγηση μας θα έχουμε γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και στην συνέχεια μεταφορά στο ξενοδοχείο. Για το βράδυ σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε μια παράσταση «Μαύρου Θέατρου» άλλωστε βρίσκεστε στην πόλη όπου γεννήθηκε η ιδέα του Μαύρου Θεάτρου! Διανυκτέρευση.

Ημέρα 3: ΠΡΑΓΑ – ΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Πρωινό. Ελεύθερη η σημερινή ημέρα. Προτείνουμε να περιπλανηθείτε στα γραφικά σοκάκια της πόλης, να πιείτε τον καφέ σας σε κάποιο από τα όμορφα καφέ της οδού Parizska ή να επισκεφθείτε ένα από τα πολλά μουσεία της πόλης. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 4: ΠΡΑΓΑ - ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ - ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό και αφού θα έχουμε έτοιμες τις αποσκευές μας θα αναχωρήσουμε από την Πράγα με προορισμό τη λουτρόπολη Κάρλοβυ Βάρυ όπου είναι γνωστή λόγω των ιαματικών πηγών τον 14ο αιώνα ονομάστηκε «Βασιλική Πόλη» από τον αυτοκράτορα Κάρολο τον 4ο και έκτοτε καθιερώθηκε σαν τόπος συνάντησης προσωπικοτήτων των γραμμάτων, των τεχνών και της πολιτικής, όπως ο Γκαίτε, ο Σίλλερ, ο Μπετόβεν, ο Μπάχ ο Τσάρος της Ρωσίας κ.α. Αργά το απόγευμα μεταφορά από το Κάρλοβυ Βάρυ στο αεροδρόμιο της Πράγας όπου και θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής για την Αθήνα.

Δείτε τιμές και αναχωρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου