Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Διακοπές στη Βιέννη

Το ταξιδιωτικό γραφείο Drake Travel οργανώνει διακοπές στη Βιέννη. Περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχείο 4*, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο, περίπατο γνωριμίας στο κέντρο της πόλης, Ελληνόφωνη ξενάγηση πόλης. Δεν περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίου, είσοδοι στα μουσεία, φιλοδωρήματα και ότι δεν αναφέρεται στο ακόλουθο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

Ημέρα 1η: Αθήνα - Βιέννη
Αναχώρηση από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος με Austrian ή Ολυμπιακή για Βιέννη. Άφιξη, μεταφορά και εγκατάσταση σε κεντρικό ξενοδοχείο 4*. Το απόγευμα ακολουθεί μια βόλτα στην πόλη με τον αρχηγό για μία πρώτη γνωριμία με το ιστορικό κέντρο της αυστριακής πρωτεύουσας. Για το βράδυ προτείνουμε δείπνο στις παραδοσιακές βιεννέζικες ταβέρνες του Γκρίντσινγκ που θα σας μεταφέρουν σε άλλες εποχές.

Ημέρα 2: Βιέννη
Μετά το πρόγευμα θα γνωρίσετε την πόλη στην προγραμματισμένη ξενάγηση που θα ξεκινήσει με τον γύρο της Ρίνγκστράσσε, όπου θα θαυμάσετε τα μοναδικά κτίρια, όπως την Ένωση Φίλων Μουσικής, την Κρατική Όπερα, το Δημαρχείο, τα δίδυμα μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Καλών Τεχνών, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ, το Δημοτικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο, το Κοινοβούλιο με την πρόσοψη αντίγραφο του Παρθενώνα και την εντυπωσιακή Βοτιβκίρχε. Η ξενάγησή θα κλείσει με την επίσκεψη των ανακτόρων Σενμπρούν, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τους κήπους και τα δωμάτια που ζούσε η αυτοκρατορική οικογένεια (προαιρετική η είσοδος στα δωμάτια). Στη συνέχεια θα περπατήσετε στον πεζόδρομο Κέρντνερστρασσε και θα καταλήξετε στο καθεδρικό ναό του Αγ. Στεφάνου. Για το βράδυ προτείνουμε ένα κονσέρτο κλασσικής μουσικής ή μία παράσταση στην Κρατική Όπερα. (απαιτείται προαγορά εισιτηρίου).

Ημέρα 3: Βιέννη - Μάγιερλινγκ
Προαιρετική εκδρομή στα Δάση της Βιέννης. Στην τοποθεσία Μάγιερλινγκ θα δείτε το κυνηγετικό περίπτερο των Αψβούργων. Μετά το μοναστήρι στο Χάιλιγκενκροιτς θα κλείσει η εκδρομή με μία επίσκεψη της λουτρόπολης Μπάντεν. Αν πάλι δεν σας αρέσουν οι πολλές μετακινήσεις και προτιμάτε τις βιτρίνες των καταστημάτων τότε προτείνουμε για τα ψώνια σας τη Μαριαχίλφερστρασσε ή την Κέρτνερστρασσε. Μετά απολαύστε ένα καφέ και γλυκό σε ένα από τα καφέ για τα οποία φημίζεται η Βιέννη. Για το βράδυ προτείνουμε δείπνο σε παραδοσιακό εστιατόριο.
Ημέρα 4: Βιέννη - Αθήνα
Ελεύθερη ημέρα. Μετά το πρωινό σας μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα μουσεία της Βιέννης ή τη μοναδική πινακοθήκη του ανακτόρου Μπελβεντέρε με έργα των Κλίμτ, Μονέ, Ρενουάρ και Βαν Γκόγκ. Συγκέντρωση στο ξενοδοχείο, μεταφορά για αεροδρόμιο και αναχώρηση για Αθήνα.
Οι διακοπές στην Βιέννη έχει διάρκεια 4 ημέρες και είναι διαθέσιμο έως 21 Αυγούστου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου