Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Ταξίδι στο Ντουμπάι

Το ταξιδιωτικό γραφείο BMI TRAVEL οργανώνει ένα ταξίδι στο Ντουμπάι. Το ταξίδι περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχείο 4*, μεταφορές από και προς αεροδρόμιο, ξεναγήσεις με ελληνόφωνο ξεναγό και ασφάλεια αστικής ευθύνης. Δεν περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων, φιλοδωρήματα 3 ευρώ ημερησίως και ότι δεν περιλαμβάνεται στο ακόλουθο πρόγραμμα.

Ημέρα 1η: Αθήνα - Ντουμπάι
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» και απογείωση για Ντουμπάι. Άφιξη,μεταφορά στο ξενοδοχείο, διανΈντοναυκτέρευση.

Ημέρα 2η: Ντουμπάι (ξενάγηση πόλης)
Μετά το πρωινό ξεκινάμε για να γνωρίσουμε την πόλη των ονείρων. Θα γνωρίσετε την πόλη που «παντρεύει» τη Δύση με την Ανατολή. Διασχίζοντας τη Λεωφόρο Σέιχ Ζαίντ με τους ουρανοξύστες θα κατευθυνθούμε στην παραλιακή περιοχή Τζουμέιρα. Θα θαυμάσουμε τις πολυτελής κατοικίες των εύπορων οικογενειών του Ντουμπάι. Στάση για φωτογραφίες στο Τζαμί της Τζουμέιρα και στο εκπληκτικό ξενοδοχείο στον κόσμο, το BURJ Al Arab. Στην συνέχεια επίσκεψη στο μεγαλύτερο τεχνητό νησί στον κόσμο, το Palm Island. Διασχίζουμε 5,5 χιλιόμετρα του νησιού μέσα στην θάλασσα! Εκεί ήδη έχουν εγκατασταθεί οι πρώτοι μόνιμοι κάτοικοί του. Οι πρώτοι που αγόρασαν σπίτια είναι οι Οικογένειες Κλίντον και Μπέκαμ. Στάση για Φωτογραφίες. Εκεί θα θαυμάσουμε ένα συναρπαστικό έργο τέχνης, το ξενοδοχείο ‘Atlantis Super Deluxe’. Αμέσως μετά θα βρεθούμε στην περιοχή Downtown, στο ψηλότερο κτήριο του Κόσμου ‘Burj Dubai’, το οποίο βρίσκεται μεταξύ 250 ουρανοξύστες. Γεύμα σε πολυτελή επιλεγμένο εστιατόριο. Επίσκεψη στο μουσείο, περνώντας από την παλιά συνοικία Μπαστάκια, που στεγάζεται στο παλιό φρούριο Φαχίντι. Θα καταλήξουμε περνώντας το Creek με το πλωτό ταξί ‘Abra’, απέναντι στα πασίγνωστα GOLD SOUK (σουκ των χρυσοχόων) και των εμπόρων μεταξωτών και μπαχαρικών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Εμείς όμως σας προτείνουμε ένα δείπνο στη ρομαντική «Βενετία» του Ντουμπάι, το MADINAT JUMEIRAμε τις λίμνες και τα τεχνητά κανάλια για να απολαύσετε το ποτό σας ή το δείπνο σας με θέα το Burj Al Arab. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 3η: Ντουμπάι
Το πρωινό σας είναι ελεύθερο για να επισκεφτείτε τα εμπορικά κέντρα του Ντουμπάι. Η περιβόητη αδασμολόγητη αγορά του είναι όντως από τις πλουσιότερες του κόσμου. Το απόγευμα με Jeep 4Χ4 θα ξεκινήσουμε για την έρημο, όπου μετά από μια περιπετειώδηβόλτα θα καταλήξουμε στην κορυφή ενός αμμόλοφου για να θαυμάσουμε την ομορφιά της ερήμου με φόντο το ηλιοβασίλεμα. Στην συνέχεια θα μεταφερθούμε σε Βεδουίνικες τέντες όπου θα έχουμε υποδοχή με αραβικό τσάι και γλυκά και θα μας δοθεί η ευκαιρίαγια μια βόλτα με τις καμήλες. Θα συνεχίσουμε με δείπνο barbeque κάτω από τις τέντες όπου θα απολαύσουμε oriental χορούς,στους οποίους μπορούμε να πάρουμε κι εμείς μέρος. Αργά το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 4η: Ντουμπάι - Άμπου Ντάμπι
Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο σας προτείνουμε να γνωρίσουμε το Αμπού Ντάμπι, την πρωτεύουσα των Εμιράτων. Θα διασχίσουμε τις βίλες και τα παλάτια που είναι κτισμένα σε εντυπωσιακούς αρχιτεκτονικούς συνδυασμούς κράμα παραδοσιακήςισλαμικής τέχνης και σύγχρονης τεχνολογίας υλικών. Θα επισκευτούμε το Τζαμί Σέιχ Ζαίντ ένα από τα μεγαλύτερα Τζαμιά στον Κόσμο. Στάση για φωτογραφία στο μεγαλύτερο και ακριβότερο ξενοδοχείο των Αραβικών Εμιράτων, το ‘Emirates Palace’. Στην συνέχεια θα περάσουμε έξω από το παλάτι του Σείχη Xαλίφα, και θα καταλήξουμε σε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα του Αμπου Ντάμπι για τα ψώνια σας. Γεύμα σε πολυτελή επιλεγμένο εστιατόριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο σας. Το απόγευμα σας είναι ελεύθερο. Σας προτείνουμε μια πραγματική αραβική βραδιά, με τοπικούς μεζέδες, φολκλορικό χορό και καπνίζοντας Ναργιλέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 5η: Ντουμπάι - Αθήνα
Πρωινό και αναχώρηση για το αεροδρόμιο φορτωμένοι όχι μόνο με τις σακούλες των αγορών μας αλλά και με τις καλύτερες αναμνήσεις. Επιστροφή στην Αθήνα.

Το ταξίδι στο Ντουμπάι έχει διάρκεια 5 ημέρες και θα είναι διαθέσιμο έως 24 Απριλίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου