Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Ταξίδι στην Βιέννη - Εκδρομή στη Βιέννη

Το ταξιδιωτικό γραφείο Drake Travel οργανώνει ένα ταξίδι στην Βιέννη. Το ταξίδι περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχείο 4*, μεταφορές και ξενάγηση πόλης. Δεν περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων, είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στο ακόλουθο πρόγραμμα.

Ημέρα 1η: Αθήνα - Βιέννη
Αναχώρηση από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος με πτήσεις Austrian ή Ολυμπιακής για Βιέννη. Άφιξη, μεταφορά και εγκατάσταση σε 4* κεντρικό ξενοδοχείο. Το απόγευμα ακολουθεί μια βόλτα στην πόλη με τον αρχηγό για μία πρώτη γνωριμία με το ιστορικό κέντρο της αυστριακής πρωτεύουσας. Για το βράδυ προτείνουμε δείπνο στο ιστορικό βιεννέζικο εστιατόριο Piaristekeller , που είναι σε μοναστηριακό κελάρι 300 ετών, και θα σας μεταφέρει σε άλλες εποχές, δοκιμάζοντας το φετινό κρασί και τοπικά εδέσματα.

Ημερα 2η: Βιέννη
Μετά το πρόγευμα θα γνωρίσετε την πόλη στην προγραμματισμένη ξενάγηση που θα ξεκινήσει με τον γύρο της Ρίνγκστράσσε, όπου θα θαυμάσετε τα μοναδικά κτίρια, όπως την Ενωση Φίλων Μουσικής, την Κρατική Οπερα, το Δημαρχείο, τα δίδυμα μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Καλών Τεχνών, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ, το Δημοτικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο, το Κοινοβούλιο με την πρόσοψη αντίγραφο του Παρθενώνα και την εντυπωσιακή Βοτιβκίρχε. Η ξενάγησή θα κλείσει με την επίσκεψη των ανακτόρων Σενμπρούν, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τους κήπους και τα δωμάτια που ζούσε η αυτοκρατορική οικογένεια (προαιρετική η είσοδος στα δωμάτια). Στη συνέχεια θα περπατήσετε στον πεζόδρομο Κέρντνερστρασσε και θα καταλήξετε στο καθεδρικό ναό του Αγ. Στεφάνου. Για το βράδυ προτείνουμε ένα κονσέρτο κλασσικής μουσικής ή μία παράσταση στην Κρατική Οπερα (απαιτείται προαγορά εισιτηρίου).

Ημέρα 3η: Βιέννη - Μάγιερλινγκ
Προαιρετική εκδρομή στα Δάση της Βιέννης. Στην τοποθεσία Μάγιερλινγκ θα δείτε το κυνηγετικό περίπτερο των Αψβούργων. Μετά το μοναστήρι στο Χάιλιγκενκροιτς θα κλείσει η εκδρομή με μία επίσκεψη της λουτρόπολης Μπάντεν. Αν πάλι δεν σας αρέσουν οι πολλές μετακινήσεις και προτιμάτε τις βιτρίνες των καταστημάτων τότε προτείνουμε για τα ψώνια σας τη Μαριαχίλφερστρασσε ή την Κέρτνερστρασσε. Μετά απολαύστε ένα καφέ και γλυκό σε ένα από τα καφέ για τα οποία φημίζεται η Βιέννη. Για το βράδυ προτείνουμε δείπνο σε παραδοσιακό εστιατόριο.

Ημέρα 4η: Βιέννη - Αθήνα
Αναχώρηση από το ξενοδοχείο και μεταφορά για αεροδρόμιο. Αναχώρηση με πτήση της Austrian ή Ολυμπιακής για Αθήνα.

Η εκδρομή στη Βιέννη έχει διάρκεια 4 ημέρες και θα είναι διαθέσιμη έως 27 Μαρτίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου