Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

Ταξίδι στο Παρίσι - Disneyland

Το ταξιδιωτικό γραφείο BMI TRAVEL οργανώνει ένα ταξίδι στο Παρίσι - Disneyland. Το ταξίδι περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχείο 3*, πρωινό μπουφέ καθημερινά, μεταφορές από και προς αεροδρομίο, ξενάγηση πόλης, ξεναγό-συνοδό του γραφείου, ασφάλεια αστικής ευθύνης. Δεν περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων, είσοδοι σε μουσεία και ότι δεν περιλαμβάνεται στο ακόλουθο πρόγραμμα.

Ημέρα 1: ΑΘΗΝΑ - ΠΑΡΙΣΙ
Συγκέντρωση το πρωί στο αεροδρόμιο και πτήση για το αρχοντικό Παρίσι. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθεροι στην πόλη.

Ημέρα 2: ΠΑΡΙΣΙ (Λούβρο - περιήγηση πόλης) (100 χλμ.)
Αρχίζουμε με ξενάγηση στο ανάκτορο μουσείο του Λούβρου, το οποίο φιλοξενεί παγκόσμια αριστουργήματα τέχνης. Ανάμεσα τους η Τζοκόντα, η Αφροδίτη της Μήλου, η Νίκη της Σαμοθράκης κ.ά. Συνεχίζουμε με περιήγηση στην πόλη. Ακολουθώντας τη χρονολογική και καλλιτεχνική εξέλιξη του Παρισιού, θα δούμε το νησάκι Λα Σιτέ, τη γέφυρα Πον Νεφ, την Ακαδημία, τη Σχολή Καλών Τεχνών, το Δικαστικό Μέγαρο, την Παναγία των Παρισίων, την πλατεία και το θέατρο Σατελέ, το Σιντριβάνι του Φοίνικα, τις φημισμένες πυραμίδες του Λούβρου, την αψίδα του θριάμβου, τη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, το μνημείο των απομάχων, τη γέφυρα του Αλεξάνδρου του 3ου, την Εκκλησία της Μαρίας της Μαγδαληνής και την Όπερα. To απόγευμα σας προτείνουμε πανοραμική περιήγηση στα αξιοθέατα του Παρισιού, καθώς και μετάβαση στο λόφο της Μονμάρτης (γειτονιά και στέκι των υπαίθριων καλλιτεχνών), απ’ όπου η θέα του Παρισιού είναι μοναδική.

Ημέρα 3: ΠΑΡΙΣΙ (Βερσαλλίες - κρουαζιέρα στο Σηκουάνα) (100 χλμ.)
Εκδρομή στα θερινά ανάκτορα των Βερσαλλιών. Θα δείτε το παλάτι, τα βασιλικά διαμερίσματα, την αίθουσα των κατόπτρων, τα δυο παλάτια, το μεγάλο και το μικρό Τριανόν με τους φανταστικούς κήπους του. Επιστροφή στο Παρίσι. Το απόγευμα προαιρετική κρουαζιέρα στο Σηκουάνα με τα υπέροχα μπατώ, για να απολαύσετε τη νυκτερινή μεγαλοπρέπεια του Παρισιού. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση στο φαντασμαγορικό Lido.

Ημέρα 4: ΠΑΡΙΣΙ (προαιρετική στη Νορμανδία) (400 χλμ.)
Ελεύθερη ημέρα στη διάθεση των εκδρομέων ή ακολουθήστε την oλοήμερη εκδρομή στην υπέροχη Νορμανδία. Πρώτος μας σταθμός η παραμυθένια Ντωβίλ, παλιό αριστοκρατικό θέρετρο, όπου σώζονται εξαίσια σπίτια. Περπατήστε στα γραφικά σοκάκια της πόλης και απολαύστε τη μεσαιωνική ατμόσφαιρα. Συνεχίζουμε για το γραφικό ψαροχώρι Τρονβίλ με τα παλιρροιακά φαινόμενα. Ολοκληρώνοντας το σημερινό μας οδοιπορικό, φθάνουμε στην πανέμορφη Ονφλέρ. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε τις ομορφιές της γαλλικής υπαίθρου. Επιστροφή στο Παρίσι.

Ημέρα 5: ΠΑΡΙΣΙ (Eurodisney) (100 χλμ.)
Ημέρα αφιερωμένη στο υπέροχο Βασίλειο του Disney. Επισκεφθείτε τον Πύργο της Ωραίας Κοιμωμένης, ταξιδέψτε στη χώρα του Πήτερ Παν και του Πινόκιο, ζήστε την περιπέτεια στην Άγρια Δύση, στο Βουνό των Κεραυνών και περπατήστε στα βήματα του Ιντιάνα Τζόουνς. Το απόγευμα επιστροφή στο Παρίσι.

Το ταξίδι στο Παρίσι - Disneyland έχει διάρκεια 5 ημέρες και είναι διαθέσιμο έως 28 Ιουλίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου