Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Πάσχα στο Παρίσι

Το ταξιδιωτικό γραφείο BMI TRAVEL οργανώνει μια εκδρομή το Πάσχα στο Παρίσι. Η εκδρομή περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια μετ' επιστροφής, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο του Παρισίου, 6 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο NOVOTEL EIFFEL 4*, πρωινό σε μπουφέ καθημερινά, πανοραμική ξενάγηση πόλης, ξενάγηση στο μουσείο του Λούβρου, ξενάγηση στα ανάκτορα των Βερσαλλιών, ολοήμερη εκδρομή στην Disneyland, ολοήμερη εκδρομή στο πάρκο Asterix, ολοήμερη εκδρομή στα κάστρα του Λίγηρα, ελληνόφωνος ξεναγός, αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας, ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίου 125 €, είσοδοι σε μουσεία & επισκεπτόμενους χώρους καθώς επίσης και στα πάρκα της Disneyland και του πάρκου Αστερίξ, οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Ημέρα 1η: ΠΑΡΙΣΙ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Γαλλική πρωτεύουσα, το Παρίσι. Άφιξη, και μεταφορά στο κέντρο της πόλης του Παρισίου για την ξενάγηση μας. Θα δούμε την Παναγία των Παρισίων, το Καρτιέ Λατέν, τους κήπους του Λουξεμβούργου, το Πάνθεον, την Πλας ντε λα Κονκόρτ, τον τάφο του Ναπολέοντα, τα Ηλύσια Πεδία, την Όπερα, την πλατεία Ομονοίας, την Αψίδα του Θριάμβου, το Τροκαντερό, τον πύργο του Άιφελ, κ.λ. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στο Παρίσι και τακτοποίηση στα δωμάτια. Το βράδυ προαιρετική κρουαζιέρα στον Σηκουάνα και επίσκεψη στον γραφικό λόφο της Μονμάρτης με τους υπαίθριους ζωγράφους και την γραφική εκκλησία της Σακρ Κερ. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 2η: ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ - ΛΟΥΒΡΟ
Πρόγευμα και πρώτος σταθμός μας οι Βερσαλλίες και το λαμπρό Ανάκτορο. Ξενάγηση στα διαμερίσματα του Λουδοβίκου και της Αντουανέτας, την αίθουσα των κατόπτρων όπου υπογράφηκε και η συνθήκη των Βερσαλλιών το 1919, κ.λ.π. Επίσκεψη ακόμη στους Βασιλικούς κήπους με τις αμέτρητες λιμνούλες. Επόμενη στάση μας το περίφημο μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι. Θα δούμε την Νίκη της Σαμοθράκης και την Αφροδίτη της Μήλου, την Ελληνική πτέρυγα και την πτέρυγα με τους πίνακες όπου και το μοναδικό αριστούργημα του Ντα Βίντσι, η περίφημη Τζοκόντα. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο, προαιρετική διασκέδαση, διανυκτέρευση.

Ημέρα 3η: ΠΑΡΙΣΙ - ΠΑΡΚΟ ΑΣΤΕΡΙΞ
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας στο Παρίσι και ολοήμερη επίσκεψη στο πανέμορφο πάρκο του Αστερίξ με τους γραφικούς Γαλάτες ήρωες Αστερίξ και Οβελίξ, με αναπαραστάσεις μονομαχιών, αρματοδρομίες, αμπάρι σκλάβων, κ.λ.π. Επιστροφή το απόγευμα στο Παρίσι, διανυκτέρευση.

Ημέρα 4η: ΠΑΡΙΣΙ – ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ
Πρόγευμα και ολοήμερη εκδρομή στην πανέμορφη Κοιλάδα του Λίγηρα. Πρώτος μας σταθμός στο επιβλητικό κάστρο του Chambord για να καταλήξουμε στην πανέμορφη περιοχή του Blois με το ομώνυμο κάστρο και το σπίτι του μάγου Χουντίνι. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο Παρίσι, διανυκτέρευση.

Ημέρα 5η: ΠΑΡΙΣΙ - DISNEYLAND
Πρόγευμα και αναχώρηση για το μαγικό κόσμο της Ντίσνευλαντ. Το πανέμορφο πάρκο άνοιξε τις πόρτες του τον Απρίλιο του 1992 και βρίσκεται σε απόσταση 32 χλμ από το Παρίσι. Από τον Μάρτιο του 2002 εγκαινίασε και το νέο πάρκο με τα στούντιο της Μέτρο Γκόλντεν. Ζήστε στην εποχή του Φαρ Ουέστ με τα ποταμόπλοια και τα φαράγγια, επισκεφθείτε το νησί των πειρατών με τους κρυμμένους θησαυρούς και τα μυθικά παζάρια. Γευματίστε εξ’ ιδίων σε ένα από τα 29 ρεστοράν και επισκεφθείτε τον μαγικό κόσμο της Κοιμωμένης, του Πινόκιο και του Πήτερ Παν, της Χιονάτης και των επτά Νάνων. Ταξιδέψτε στο VISIONARIUM με τον Ιούλιο Βερν και ριψοκινδυνέψτε ένα ταξίδι μεταξύ μετεωριτών και διαστημοπλοίων στο STAR TOUR. Γίνετε κομπάρσοι σε πραγματικό γύρισμα ταινίας στο νέο πάρκο και ξαναζήστε το μεγαλείο των μεγάλων επικών παραγωγών. Επιστροφή στο Παρίσι, διανυκτέρευση.

Ημέρα 6η: ΠΑΡΙΣΙ
Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη. Μπορείτε να αφιερώσετε τον χρόνο σας σε ψώνια από τα πασίγνωστα πολυκαταστήματα Galleries Lafayette και Printemps.

Ημέρα 7η: ΠΑΡΙΣΙ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Πρόγευμα, χρόνος ελεύθερος, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής για την Ελλάδα.

Η εκδρομή στο Παρίσι το Πάσχα έχει διάρκεια 7 ημερών και είναι διαθέσιμη έως 1 Απριλίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου