Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Ταξίδι στην Πράγα τις γιορτές


Το ταξιδιωτικό γραφείο Your Way Travel οργανώνει ένα ταξίδι στην Πράγα την περίοδο των εορτών. Το ταξίδι περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα-Πράγα, μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο της Πράγας, 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας με πρωινό μπουφέ, 3 γεύματα σε τοπικά εστιατόρια (μενού 3 πιάτων), ξενάγηση της πόλης με ελληνόφωνο ξεναγό, ξενάγηση του Κάστρου της Πράγας, ολοήμερη εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ, χάρτες – ενημερωτικά έντυπα, έμπειρος αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας, ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Στο ταξίδι δεν περιλαμβάνονται ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα καθώς και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό, φόροι αεροδρομίων 135 ευρώ.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τιμές και αναχωρήσεις παρακαλώ πατήστε εδώ.

Χριστούγεννα στην Ρώμη


Το ταξιδιωτικό γραφείο Your Way Travel διοργανώνει ένα ταξίδι στην Ρώμη τα Χριστούγεννα. Το ταξίδι περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Ρώμη, διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας,
πρωινό μπουφέ καθημερινά, περιηγήσεις, εκδρομές, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής, μεταφορές, μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας, έμπειρο αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας, τοπικός ξεναγός για τα μουσεία Βατικανού, Φ.Π.Α, ασφάλεια αστικής-επαγγελματικής ευθύνης.

Στο ταξίδι δεν περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίων, είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται, ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο, δημοτικός φόρος 3 € κατ’ άτομο την βραδιά, Check point (10 €).
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Χριστούγεννα στην Ρώμη παρακαλώ πατήστε εδώ.

Εκδρομή στο Λονδίνο τις γιορτές


Το ταξιδιωτικό γραφείο Your Way Travel διοργανώνει μια εκδρομή στο Λονδίνο τις γιορτές για 4 ημέρες. Η εκδρομή περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines ή της Ολυμπιακής Αεροπορίας, τις αντίστοιχες διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο επιλογής σας, αγγλικό πρωινό σε μπουφέ, μεταφορές από το αεροδρόμιο του Λονδίνου στο ξενοδοχείο και αντίστροφα, πανοραμική ξενάγηση της πόλεως του Λονδίνου, εκδρομή στη πόλη και στα ανάκτορα του Γουίντσορ, έμπειροι αρχηγοί του γραφείου μας και γραφείο ενημέρωσης σε κάθε ξενοδοχείο, ασφάλεια αστικής ευθύνης με την Allianz Ελλάς (αριθμός ασφαλιστηρίου 20007002), ενημερωτικό έντυπο – χάρτης Λονδίνου, ταξιδιωτικό οδηγό πόλεως, Φ.Π.Α.

Στην εκδρομή δεν περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων, είσοδοι σε μουσεία – θεάματα , φιλοδωρήματα, ποτά, αχθοφορικά και ότι αναφέρετε ως προαιρετικό ή προτεινόμενο και δεν περιλαμβάνετε στα πιο πάνω προσφερόμενα και δεν περιλαμβάνετε στα πιο πάνω προσφερόμενα.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά την  εκδρομή στο Λονδίνο πατήστε εδώ.

Χριστούγεννα στο Λονδίνο


Το ταξιδιωτικό γραφείο Bmi Travel διοργανώνει ένα ταξίδι στο Λονδίνο τα Χριστούγεννα. Το ταξίδι περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια μετ΄επιστροφής, μεταφορές από και προς αεροδρόμιο, διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της επιλογής σας, πρωινό σε μπουφέ καθημερινά, αγγλικό πρωινό, πανοραμική ξενάγηση πόλης, εκδρομή στην πόλη και στον Πύργο του Γουίντσορ, ασφάλεια αστικής - επαγγελματικής ευθύνης, τοπικοί αντιπρόσωποι, ελληνόφωνος ξεναγός.

Στο ταξίδι δεν περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 150 € με την Aegean & 130 € με την British, φιλοδωρήματα και αχθοφορικά, είσοδοι σε μουσεία και επισκεπτόμενους χώρους, οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό και προτεινόμενο.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Χριστούγεννα στο Λονδίνο παρακαλώ πατήστε εδώ.

Πρωτοχρονιά στην Ντίσνεϋλαντ


Το ταξιδιωτικό γραφείο Bmi Travel διοργανώνει μια εκδρομή στην Ντίσνεϋλαντ την Πρωτοχρονιά. Η εκδρομή περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια μετ' επιστροφής, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο του Παρισίου με τα πούλμαν της Ντίσνεϋ, 3 ή 4 Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο επιλογής σας, πρωινό σε καθημερινή βάση, ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΚΑ ΚΑΘ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΑΣ.

Στην εκδρομή δεν περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίου 140 ευρώ.
Για τιμές και αναχωρήσεις σχετικά με την εκδρομή στην Ντίσνεύλαντ παρακαλώ πατήστε εδώ

Χριστούγεννα στο Παρίσι


Το ταξιδιωτικό γραφείο Your Way Travel διοργανώνει ένα ταξίδι στο Παρίσι τα Χριστούγεννα. Το ταξίδι περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής, μεταφορές από και προς αεροδρόμιο Παρισίου, μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας, τις διανυκτερεύσεις σας σε ξενοδοχεία 4*, πρωινό καθημερινά,πανοραμική ξενάγηση Παρισιού, επίσκεψη στις Βερσαλλίες, ξενάγηση στο μουσείο του Λούβρο, εκδρομή στην Disneyland, έμπειρο αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας, ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται στο ταξίδι οι φόροι αεροδρομίων 140 ευρώ, ποτά, γεύματα, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, είσοδοι σε μουσεία, ιστορικούς – αρχαιολογικούς χώρους, παλάτια, θεματικά πάρκα και γενικά όπου απαιτείται.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τιμές και αναχωρήσεις παρακαλώ πατήστε εδώ.

Προσφορά για Παρίσι


Το ταξιδιωτικό γραφείο Your Way Travel διοργανώνει ένα ταξίδι στο Παρίσι για 5 ημέρες. Η προσφορά περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Παρίσι, διαμονή σε ξενοδοχεία ανάλογα της επιλογής σας, πρωινό μπουφέ καθημερινά, περιηγήσεις, εκδρομές, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής, μεταφορές, μετακινήσεις με πούλμαν του γραφείου μας, έμπειρο αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας, Φ.Π.Α, ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνηςΣτην προσφορά δεν περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων 132 ευρώ, ποτά, γεύματα, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, είσοδοι σε μουσεία, παλάτια, θεματικά πάρκα και γενικά όπου απαιτείται, ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Για περισσότερες πληφορίες για την προσφορά στο Παρίσι καθώς επίσης τιμές και ημερομηνίες αναχωρήσεων, παρακαλώ πατήστε εδώ.

Ταξίδι στην Βιέννη


Το ταξιδιωτικό γραφείο Bmi Travel διοργανώνει ένα ταξίδι στην Βιέννη για 4 ή 5 ημέρες. Το ταξίδι περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Βιέννης, περιηγήσεις και ξεναγήσεις, διαμονή σε ξενοδοχείο 4*, ελληνόφωνο ξεναγό, ασφάλεια αστικής ευθύνης.
Δεν περιλαμβάνονται στο ταξίδι οι φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 140 €, είσοδοι σε μουσεία, φιλοδωρήματα, ποτά και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό, έξτρα ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, απώλειες αποσκευών κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αναχωρήσεις και τιμές, παρακαλώ πατήστε εδώ.

Ταξίδι τις γιορτές στην Βιέννη


Το ταξιδιωτικό γραφείο Your Way Travel διοργανώνει ένα ταξίδι στην Βιέννη την περίοδο των γιορτών 2011. Το ταξίδι περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις με πολυτελή πούλμαν, διαμονή σε ξενοδοχείο 3*, 4* ή 5* (επιλογής σας), πρωινό καθημερινά, ΔΩΡΟ εκδρομή στο Σαλτσμπουργκ, ΔΩΡΟ δείπνο-διασκέδαση στο κρασοχώρι του Γκριντσιχ, ελληνόφωνος ξεναγός στην Βιέννη, αρχηγός / συνοδός, ασφάλεια αστικής /επαγγελματικής ευθύνης TOUR OPERATOR.
Δεν περιλαμβάνονται στο ταξίδι οι φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων € 135, είσοδοι σε μουσεία, φιλοδωρήματα, ποτά και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό, έξτρα ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, απώλειες αποσκευών κ.α. (€10).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αναχωρήσεις και τιμές, παρακαλώ πατήστε εδώ.